Το γνωστό και αγαπημένο μυθιστόρημα του Μ.Καραγάτση: Η Μεγάλη Χίμαιρα ανεβαίνει στο σανίδι για πρώτη φορά και γίνεται θεατρική παράσταση. Σε αυτό το ερωτικό δράμα ο Καραγάτσης εμβαθύνει στην γυναικεία ψυχοσύνθεση και ψυχολογία και αφηγείται με μοναδικό τρόπο την ιστορία της Γαλλίδας Μαρίνας Μπαρέ η οποία ερωτεύεται με πάθος, αφήνει τα πάντα πίσω της για να ακολουθήσει τον έρωτα της στη Σύρο και να τον παντρευτεί.

Εκεί, όμως, στη μακρινή από την πατρίδα της Σύρο η ζωή της περιπλέκεται καθώς, δεν είναι, όπως η ίδια έχει φανταστεί. Η μητέρα του συζύγου της κάνει τη ζωή δύσκολη με τον ισχυρό και αποδοκιμαστικό της χαρακτήρα. Η ψυχολογική φθορά της Μαρίνας , συμπίπτει με την οικονομική καταστροφή της και όλα μπαίνουν έτσι στο φαύλο κύκλο του θανάτου.

Στην συγκλονιστική αυτή παράσταση θα πρωταγωνιστούν ο Νίκος Ψαρράς και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη ενώ, θα συμμετέχουν μεταξύ των άλλων οι: Όμηρος Πουλάκης, Σοφία Σεϊρλή, Ηλιάνα Μαυρομάτη και Αλίκη Αλεξανδράκη . Θα μπορείς να την παρακολούθησεις από τις 14 έως τις 17 Ιουλίου αλλά η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από τις 23 Ιουνίου . Η Μεγάλη Χίμαιρα θα παρουσιαστεί από το Θέατρο Πορεία σε συμπαραγωγή με το Φεστιβάλ Αθηνών και γίνεται με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ελλάς- Γαλλία Συμμαχία 2014».

Info!

Πειραιώς 260
Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό: 20 Ευρώ Μειωμένο: 15 Ευρώ Άνεργοι ΑμεΑ; 5 Ευρώ
Ημέρες Παραστάσεων: 14, 15, 16, 17 Ιουλίου