Στις 24 Απριλίου 2014, ένα χρόνο μετά την κατάρρευση του εργοστασίου Ράνα Πλάζα στο Μπανγκλαντές περισσότερες από 52 χώρες, συμμετέχουν στο πρώτο Fashion Revolution Day.

Ο στόχος του Fashion Revolution Day είναι να μας αφυπνίσει, ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει έτσι ώστε πριν από την αγορά ενός ρούχου να σκεφτόμαστε τις ιστορίες των ανθρώπων που το φτιάχνουν.

Ξεκινάμε την “επανάσταση” τιμώντας τα θύματα και ενημερωνόμαστε για τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανίας της μόδας. Για να υλοποιήσουμε το πλάνο μας για ένα καλύτερο κόσμο της μόδας, αυτή τη χρονιά γιορτάζουμε όλοι μαζί στο πολυχώρο του Nixon Bar φορώντας ένα ρούχο ανάποδα και κάνουμε μια απλή ερώτηση «Ποιός έφτιαξε τα ρούχα μας?»

Στην εκδήλωση, ανερχόμενοι, αλλά και ήδη καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, καλλιτέχνες και σχολές μόδας θα υποστηρίξουν αυτή την κίνηση που τιμά τα θύματα εκείνης της ημέρας και με θετικό τρόπο δείχνουν στους καταναλωτές τη σημασία της διαφάνειας στην γραμμή παραγωγής και τους ανθρώπους πίσω από την ετικέτα, εκθέτοντας δημιουργήματα εμπνευσμένα από την ερώτηση WHO MADE YOUR CLOTHES?

Γιορτάζουμε, λοιπόν, την μόδα και διαδίδουμε τον ενθουσιασμό μας για αυτήν στο πρώτο Fashion Revolution Day, στις 24 Απριλίου!

Info!

Nixon Bar

Αγησιλάου 61, Αθήνα 104 35

210 34 62 077

Μέρα: 24/4/2014

Ώρα: 20:30

Dresscode: Inside Out

Εισιτήριο: Μια ξηλωμένη ετικέτα από ένα οποιοδήποτε ρούχο