Από την Πέμπτη 5/6 οι θαυμαστές του γνωστού ηθοποιού Τομ Κρούζ και γενικότερα οι λάτρεις των περιπετειών, θα έχουν την τιμή να δουν στη μεγάλη οθόνη την νέα ταινία που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα κριτικές, αναμένεται να σπάσει ταμεία.

Πρόκειται για την ταινία που ονομάζεται : «Στα όρια του Αύριο» και είναι βασισμένη στο ιαπωνικό μυθιστόρημα «All you need is kill». Μας μεταφέρει με έναν ειδικό, μοναδικό τρόπο στο κοντινό μέλλον όπου ο Τομ Κρούζ και η πανέμορφη και άγρια Έμιλι Μπλάντ αποφασίζουν να ανοίξουν «πόλεμο» με μία εξωγήινη ράτσα που είναι παράλληλα και πολύ επικίνδυνη.

Ο πρωταγωνιστής του έργου, Μπιλ Κέιτζ ( Τομ Κρούζ) είναι ένας υπάλληλος του στρατού που σκοτώνεται σε μια μάχη αλλά επανέρχεται στην τελευταία μέρα της ζωής του, για να την ζήσει ξανά και ξανά μέχρι να αλλάξει τα λάθη του και να διορθώσει την μοίρα του ίδιου αλλά και του κόσμου ολόκληρου. Στο δρόμο του γοητευτικού 51χρονου Τομ, βρίσκεται μια έξυπνη και δυναμική πολεμίστρια η Ρίτα η οποία τον εκπαιδεύει και του μαθαίνει πολλά μυστικά για τους εχθρούς του που τα γιγαντιαία και σκληροτράχηλα ρομπότ.

Πριν επισκεφτείς το σινεμά για να δεις την ταινία, πάρε μια πρώτη γεύση από το trailer της: