Όχι, δε θέλουμε να σε στείλουμε ταξίδι που μακάρι να μπορούσαμε δηλαδή, να σε ενημερώσουμε ότι η ταινία :« Δυο μέρες στη Νέα Υόρκη » παίζεται ήδη στα cinema, θέλουμε. Τι καλύτερο λοιπόν θα μπορούσες να κάνεις το ΣΚ σου από το να πάρεις φίλους, ή τον αγαπημένο σου και αράξεις στην βολικές μεγάλες πολυθρόνες του σινεμά, κοιτάζοντας, τη μεγάλη οθόνη;

Εάν πάντως σου αρέσουν οι κωμωδίες τότε την ταινία Δύο Μέρες στη Νέα Υόρκη θα την αγαπήσεις. Πρωταγωνιστές της επιτυχημένης παραγωγής είναι οι Κρις Ροκ, Άλμπερ Ντέλπι, Αλεξία Λάντο και Άλεξ Νάον.

Διαρκεί 96 λεπτά και μας αφηγείται την ιστορία της νεαρής Μαριόν που έχει πια εγκατασταθεί στη Νέα Υόρκη, με το σύντροφο και τα δύο τους παιδιά που έχουν αποκτήσει από προηγούμενες σχέσεις τους και μια γάτα. Το νεαρό ζευγάρι, όμως, αν και περνάει τη φάση του έρωτά του αντιμετωπίζει και ορισμένα εμπόδια που τα δημιουργούν ο πατέρας, η αδερφή και ο φίλος της που έρχονται να τους επισκεφτούν. Τα πολιτικά πιστεύω και οι διαφορές τους θα φέρουν τα άνω κάτω στη σχέση τους και θα τα βάλουν σε μπελάδες.

Δες και εσύ το trailer της ταινίας:

Συμβουλή!

Αν, λοιπόν, δεν έχεις κανονίσει κάτι άλλο για το βράδυ σου, πάρε εισιτήρια.