Το μυθιστόρημα, της γνωστής συγγραφέα  Φρανσουάζ Ντορνέρ «La Douceur Assassine» παίρνει σάρκα και οστά και μετατρέπεται σε μια συγκινητική -δραματική ταινία με φόντο την μαγευτική πόλη του φωτός με τίτλο,  Απρόσμενος έρωτας . Η ταινία βγαίνει στις κινηματογραφικές οθόνες την Πέμπτη 29/5 και ήδη έχει αποκτήσει τους πρώτους της θαυμαστές, στο διαδίκτυο.

Με πρωταγωνιστές τον Μάικλ Κέιν, στο ρόλο του Μάθιου Μόργκαν, να υποδύεται έναν χήρο καθηγητή που συναντά και ερωτεύεται μια νεαρή κοπέλα, την Πολίν (Κλεμάνς Ποεζί). Ο κεραυνοβόλος ερωτάς τους, περιπλέκει την πλοκή του έργου και η μεγάλη διαφορά ηλικία τους, αναγκάζει τον καθηγητή να επαναπροσδιορίσει την ζωή του από την αρχή και να αναδομήσει την σκέψη του, με τα νέα «θέλω» του, στην πρώτη γραμμή.

Αλλάζει την μονότονη ζωή του που είχε βαλτώσει μετά το θάνατο της συζύγου, τον βοηθά να ξεκινήσει στην κυριολεξία, μια ζωή από την αρχή στο πλάϊ της νεαρής συντρόφου του. Μια σχέση που  παρά τα κακά σχόλια του κύκλου του, φαίνεται να είναι βασισμένη σε έναν έντονο έρωτα και ένα πάθος που κανείς, δεν μπορεί να σβύσει.

Αν και εσύ ανήκεις στην κατηγορία των ρομαντικών σινεφίλ που ζουν τους μεγάλους έρωτες και παθιάζονται με τα βιώματα των πρωταγωνιστών, ο Απρόσμενος έρωτας, είναι μία ταινία που δεν πρέπει να χάσεις.

Δες το trailer της ταινίας, με τίτλο Απρόσμενος έρωτας: