Θα βρίσκεσαι στην Αθήνα αύριο και δεν έχεις χρόνο (ή διάθεση) να τρέχεις στας εξοχάς; Ειδικά αν μένεις (κοντά) στα Βόρεια Προάστια δεν υπάρχει καλύτερο από το να παρακολουθήσεις τον 9ο γύρο Κηφισιάς παλαιών αυτοκινήτων « Αντίκες και λουλούδια », που γίνεται κάθε χρόνο ανήμερα Πρωτομαγιάς.

Για να καταλάβεις: εκπληκτικές αντίκες που δεν θα δεις εύκολα στους Αθηναϊκούς δρόμους βγαίνουν από τα γκαράζ και στολίζονται με λουλούδια ειδικά για την ημέρα. Αναμένεται να βγουν στους δρόμους της Κηφισιάς πάνω από 50 σπάνιες αντίκες! Όπως φαντάζεστε, το θέαμα καλύπτει τα γούστα ανδρών και γυναικών, γι’ αυτό πάρε τον καλό/την καλή σου και στήσου στην πλατεία Νέας Κηφισιάς αύριο στις 12.30 για την εκκίνηση. Εμείς πάντως θα τραβήξουμε φωτογραφίες!

Πρόγραμμα

11:00 πμ: Ξενοδοχείο «Πεντελικόν» για τον στολισμό των αυτοκινήτων.

12:30μμ: εκκίνηση από την πλατεία Νέας Κηφισιάς (σιντριβάνι)

13:30-14:00μμ: τερματισμός στο Εντευκτήριο της Εκάλης, Πλατεία Κέννεντυ.

Μίνι ιστορικό:

Ο Γύρος Κηφισιάς παλαιών αυτοκινήτων «Αντίκες και Λουλούδια» διοργανώνεται από το ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου) και τηνΑνθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς. Γίνεται από το 2006, όταν ένας πολίτης της Κηφισιάς είχε την ιδέα να αναβαθμίσει τις διάσημες Ανθοκομικές Εκθέσεις που διοργανώνονται στο Άλσος της Κηφισιάς, παντρεύοντας τα λουλούδια με τα αυτοκίνητα της παλαιάς εποχής. Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες του iPop από την 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.