Η γνωστή και ιδιαίτερη παράσταση Αδέρφια, ληστές και τιμωροί που έχει να παρουσιαστεί στη χώρα μας τριάντα ολόκληρα χρόνια επανέρχεται δυναμικά στο φετινό Φεστιβάλ Αθηνών. Συγκεκριμένα, η εν λόγω παράσταση θα βρίσκεται στην σκηνή Πειραιώς 260 από σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουλίου, μέχρι και το Σάββατο 12 Ιουλίου για τέσσερις παραστάσεις.

Το δυναμικό αυτό come back του νεανικού δράματος των «Ληστών» του Φρήντριχ Σίλλερ θα παιχτεί στην χώρα μας από θίασο πρωταγωνιστών νέας γενιάς που αποτελείται από τους: Γιώργο Γάλλο, Δημήτρη Ήμελλο, Δέσποινα Κούρτη και Αργύρη Ξάφη.

Ενώ, τη σκηνοθεσία υπογράφει με το ταλέντο της, η Ιώ Βουλγαράκη, που θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο Φεστιβάλ Αθηνών.
Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο που περνά βαθύτερα μηνύματα στο κοινό αλλά, παράλληλα έχει όλα τα τυπικά γνωρίσματα των έργων του Γερμανού ρομαντικού συγγραφέα που το έγραψε.

Είναι η ιστοριά ενός οικογενείακου εμφύλιου δράματος, στο οποίο ο Γερμανός Σίλλερ μας δείχνει το μίσος που μπορεί να ανθίσει μεταξύ δύο αδερφών. Φυσικά, αν θες και εσύ να δεις τη παράσταση Αδέφια,ληστές και τιμωροί πρέπει να πας να παραλάβεις το εισιτήριό σου γρήγορα γιατί η προπώληση έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες και οι ενδιαφερόμενοι είναι ήδη πολλοί.

Info!

Φεστιβάλ Αθηνών
Πειραιώς 260
Ημέρες παραστάσεων: 9,10,11,12/7
Ώρα παράστασης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 15,10,5 Ευρώ