Δεν ξέρουμε αν μοιράζεσαι τη χαρά μας -αλλά πίστεψέ μας, για κάποιους είναι το γεγονός της χρονιάς. Ποιοι Bob Dylan, Manu Chao, Lady Gaga, Eric Burton, Woodkid; Εντάξει υπερβάλλουμε, αλλά αυτό το ανερχόμενο δίδυμο μας έχει τραβήξει την προσοχή και θα είμαστε οπωσδήποτε στο κοινό της Τεχνόπολης στης 15 Ιουλίου που θα έρθουν οι 2Cellos στην Αθήνα.

Οι Luka Šulić και Stjepan Hauser μετρούν μόλις 4 χρόνια ύπαρξης και όπως λέει και το όνομά τους παίζουν τσέλο. Αλλά μην φανταστείς την (ολίγον τι βαρετή) εκδοχή με την έντεχνη κοπελίτσα με κλασικά ακούσματα και εκτελέσεις. Η playlist τους ξεκινάει από το “Smooth Criminal” του Michael Jackson και το “With Or Without You” των θρυλικών U2, για να καταλήξει στο “Smells Like teen Spirit” των Nirvana, το “Thunderstruck” των AC-DC και το “We found love” της απόλυτης Diva της Pop, Rihanna.

A και το videoclip της διασκευής τους στο Thunderstruck έχει πάνω από 18 εκατ. views στο YouTube. Δες το για να καταλάβεις.

Έχουν συνεργαστεί με Red Hot Chili peppers, George Michael, Sir Elton John, Steve Vai και πολλούς άλλους, ενώ εμφανίστηκαν στο αμερικάνικο τηλεοπτικό musical “Glee”.

Τεχνόπολη, Αθήνα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.
Το show ξεκινά στις 22:00.

Τιμές Εισιτηρίων

Όρθιοι: 18€ (τα πρώτα 300)

22€ (τα επόμενα 700)

25€ (γενική είσοδος)

Καθήμενοι: 29€ (τα πρώτα 200)

35€ (γενική είσοδος)