Το Athens Open Air Film Festival θα αποτελέσει και για φέτος ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του καλοκαιριού. Μετά από τρεις επιτυχημένες χρονιές έρχεται φέτος για τέταρτη να μας κάνει να δούμε την πόλη μας με άλλο μάτι. Οι πλατείες, τα άλση, τα μουσεία, θα μετατραπούν σε θερινά σινεμά χάρη στο Athens Open Air Film Festival και θα μας χαρίσει ένα ταξίδι στην μεγάλη οθόνη που θα είναι εντελώς δωρεάν.

Οι προβολές θα ξεκινήσουν τις 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 17 Σεπτέμβρη . Θα προβληθούν συνολικά 20 ταινίες σε δεκάδες σημεία της πόλης, ανάμεσά τους θα είναι ο πεζόδρομος της Δ. Αρεοπαγίτου, το Άλσος Πετραλώνων, το Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, η Πλατεία Αυδή, η Πλατεία Μεσολογγίου, το Νομισματικό Μουσείο, το Βυζαντινό Μουσείο, το Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου και το Άλσος Νέας Σμύρνης.  Εκτός των άλλων αξίζει να σου αποκαλύψουμε ότι Athens Air Film Festival θα δεχτεί να μπει και μέσα σε μερικά από τα ιστορικά θερινά της Αθήνας, όπως, είναι το «Σινέ Θησείο», το «Σινέ Ψυρρή», το «Σινέ Ελληνίς», η «Δεξαμενή», αλλά το νεότερο σινεφίλ στέκι «Λαϊς», (θερινός της Ταινιοθήκης ).

Αν, λοιπόν, και εσύ ανήκεις στους  πιστούς θαυμαστές του κινηματογράφου καλό θα ήταν να το τιμήσεις με την παρουσία σου ειδικά αφού είναι και δωρεάν. Για το πρόγραμμα και τις προβολές θα σε ενημερώσουμε αναλητικά τις επόμενες ημέρες.