Άγρια ζώα ή θεοί; Τα άτομα με άσπεργκερ συνδυάζουν ακραία χαρακτηριστικά, κατάρα, ως νευρολογική διαταραχή και ευλογία, ως χάρισμα μίας διαφορετικής αντίληψης για τον κόσμο και τα πράγματα.

Αυτές τις αντιφάσεις εξετάζει η έκθεση AS asperger | The paradox of being a wild animal or god που εγκαινιάζεται αύριο. Το σύνδρομο άσπεργκερ είναι η αφορμή για να διαχειριστούμε την παραδοξότητα των σχέσεων γενικά του σύγχρονου ανθρώπου με τους γύρω του, αλλά και με τον εαυτό του.

Info: Το σύνδρομο του Άσπεργκερ εντάσσεται στην κατηγορία των ισοβίων αναπτυξιακών διαταραχών και αφορά σε ένα είδος υψηλής λειτουργικότητας αυτισμού.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Βασίλης Αλεξάνδρου, Ειρήνη Βογιατζή, Αλέξανδρος Βούτσας, Γιώργος Γεροντίδης και Δημήτρης Αμελαδιώτης, Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, Έλλη Γρίβα, Κωνσταντίνα Δούνια, Σωτηρία Ζορμπά, Αλεξάνδρα Κουμαντάκη, Αναστασία Λάμπρου, Δημήτρης Λάμπρου, Αλεξάνδρα Μάντζαρη, Άλκηστη Μιχαηλίδου, Ναρ, Δημήτρης Ντόκος, Κωνσταντίνος Πάτσιος, Δημήτρης Πρωτοππαπάς, Μαίρη Ρουσιώτη, Μυρτώ Σαριδέλη, και Τζόλα.

ΜΕΡΟΣ 1.
Eγκαίνια: Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 , 19.30
Διάρκεια: 13 Μαΐου – 22 Μαΐου 2014

ΜΕΡΟΣ 2.
Eγκαίνια: Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014, 19.30
Διάρκεια: 28 Μαΐου – 10 Ιουνίου 2014

Επιμελητές: Δώρα Βασιλάκου & Ευαγγελία Κωνσταντάκου
Επιβλέπων Επιμελητής: Επιμελητής Μεγακλής Ρογκάκος

Στο πλαίσιο της έκθεσης που πραγματοποιείται σε δύο μέρη,
προσφέρεται ξενάγηση για το κάθε μέρος.

Για το πρώτο μέρος, Κυριακή, 18 Μαΐου, (η ώρα θα ανακοινωθεί)
Για το δεύτερο μέρος, Κυριακή, 1η Ιουνίου, (η ώρα θα ανακοινωθεί)

CHEAPART.HALANDRI
Στρατάρχου Παπάγου 13, 152 34 Χαλάνδρι

Τρίτη – Σάββατο 14:00 – 21:00