Δεν γίνεται σε κάποιο μουσείο, ούτε σε κάποια από τις περιζήτητες γκαλερί της Αθήνας. Ξεκινά σήμερα σε ένα cafe bar στο κέντρο της Αθήνας και αξίζει να τη δεις. Τα έργα που θα δεις ανήκουν στον ανερχόμενο εικονογράφο Μιχάλη Θεοδώρου. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ακούς για αυτόν τα επόμενα χρόνια, γι’ αυτό η έκθεση είναι μια ευκαιρία να δεις τη δουλειά του. Είναι μόλις 22 ετών, αλλά από τα (πολλά) δείγματα δουλειάς του, μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς το εξαιρετικό του ταλέντο. 

Ο Μιχάλης ανεβάζει τη δουλειά του από τις αρχές του 2013 στο tumblr του Never Brush My Teeth και μέσω αυτού έχει αποκτήσει ήδη σημαντικό κοινό. Χρησιμοποιεί ακρυλικά, μαρκαδόρους, μελάνια, νερομπογιές και πινέλα και σπάνια πειραματίζεται με ψηφιακά μέσα. Εκφράζεται μέσα από τα sketchbooks του, παράγοντας πολλά και καλά σχέδια -ενδεικτικά μόνο μέσα στον προηγούμενο μήνα ανέβασε 25 σχέδια. Πειραματίζεται ακόμα και με την τέχνη του δρόμου.

ekthesh Μιχάλη Θεοδώρου-ipopgr

Με σπουδές στο ΤΕΙ Γραφιστικής, εμπνέεται από πράγματα που σκέφτεται, αλλά και από τα έργα άλλων καλλιτεχνών που βλέπει online. Έχει αναπτύξει και εξελίσσει συνεχώς ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ, ενστικτώδες, συναισθηματικό, με παιδικά, αλλά και πιο σκοτεινά στοιχεία, εσωστρεφές, indie…

Μπες και στο eshop του, στο οποίο μπορείς να αγοράσεις μερικά από τα έργα του.

Διάρκεια έκθεσης: 13/6-15/6

Εγκαίνια: Παρασκευή 13/6, 20:00

Muddler cafe-bar

Περικλεούς 56, συνέχεια Καρ. Σερβίας

Σύνταγμα, Αθήνα