Σίγουρα μέχρι στιγμής έχει βρει άπειρους φορτιστές έκτακτης ανάγκης για το κινητό σου. Ως κλασσικός ξεχασιάρης ξεχνάς τον φορτιστή σου από εδώ και από εκεί. Εκεί λοιπόν, που είχες 3-4 στο σπίτι σου ξαφνικά δεν έχεις κανέναν. Ή μπορεί να έχεις έναν και να τον έχεις αφήσει στη δουλειά για να φορτίζει το κινητό σου, οπότε στο σπίτι τρως πακέτο γιατί δεν έχεις φορτιστή για το κινητό σου. Για τους παραπάνω λόγους αποφασίζεις ότι χρειάζεσαι έναν φορτιστή έκτακτης ανάγκης.

Μέχρι στιγμής  έχεις βρει αρκετούς φορτιστές που παίρνουν ενέργεια από το ηλιακό φως.  Με αυτόν τον τρόπο η θερμική ενέργεια του ήλιου μπορεί να φορτίσει το κινητό σου. Ένας τέτοιος φορτιστής είναι και ο φορτιστής “Puck”. Ο διαφορετικός φορτιστής  φορτίζει το κινητό σου με την θερμότητα αλλά όχι του ήλιου.  Σε μια ειδική βάση μπορείς να βάλει μια κούπα με ζεστό καφέ ή ένα κρύο αναψυκτικό και να φορτίσει το κινητό σου. Ο φορτιστής τροφοδοτείται αποκλειστικά από τις διαφορές της θερμότητας. Έτσι αν βιάζεσαι να πας κάπου ή έχεις χρόνο το πρωί να πιεις ένα καφέ μέχρι να πας στη δουλειά, μπορείς εύκολα και γρήγορα να φορτίσεις το κινητό σου. Το μόνο που κάνεις είσαι να συνδέσεις τον φορτιστή με το κινητό και να ακουμπήσεις το ρόφημα στη βάση.

fortistis-ipop (2)

Ο φορτιστής Puck, όπως είπαμε και πριν έχει μια ειδική βάση όπου τοποθετείται το ρόφημα. Η βάση αυτή έχει 2 μεριές μια κόκκινη και μια πλευρά. Αν το ρόφημα είναι ζεστό τότε το ακουμπάμε στην κόκκινη πλευρά και αν είναι κρύο στην μπλε.

fortistis-ipop (1) fortistis-ipop (4)

Θεωρείς ότι είναι πολύ για να είναι αληθινό; Το προϊόν  αρχικά δεν είχε βγει για πολύ καιρό στην αγορά. Η εταιρεία πίσω από το προϊόν έψαχνε χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter ώστε να χρηματοδοτήσει το τελευταίο σκέλος  της εμπορευματοποίησης. Το ποσό τελικά βρέθηκε και το κόστος της συσκευής φτάνει τa 135 δολάρια και μπορείς να το παραγγείλεις από εδώ.