Μπορεί αυτές τις μέρες να έχεις βαρεθεί να ακούς για το νέο τεχνολογικό επίτευγμα της Apple, όμως για να πούμε την αλήθεια το ρολόι της Apple θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο εξελιγμένο. Παρατηρήσαμε τα χαρακτηριστικά του και σου παρουσιάζουμε ορισμένα που πιστεύουμε ότι δεν θα έπρεπε να λείπουν από το smartwatch.

Δεν είναι αδιάβροχο

Το smartwatch είναι ανθεκτικό στις πρώτες σταγόνες νερού που θα πέσουν πάνω του, δηλαδή μπορείς να πλύνεις τα χέρια σου φορώντας το ή να βγεις έξω στη βροχή, αλλά δεν μπορείς να κολυμπήσεις σε βάθος χωρίς να πάθει τίποτα. Αν και αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να μην είναι σημαντικό για ένα smartphone ή tablet, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια συσκευή που τη φοράς στο χέρι σου.

Δεν έχει κάμερα

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Apple watch είναι ότι μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο. Τι γίνεται όμως αν θέλεις να κάνεις βίντεο κλήση ή να μιλήσεις στο Skype; Ακόμα και να θες να απαθανατίσεις ένα τοπίο που βλέπεις και να θες να το στείλεις στο φίλο σου.

Δεν έχει αποθηκευτικό χώρο για μουσική

Προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι θα μπορείς να “φορτώσεις” τη μουσική σου στο smart ρολόι σου. Αυτή η δυνατότητα είναι απαραίτητο για μια συσκευή που προορίζεται πρώτα απ’ όλα για fitness.

Δεν έχει σύνδεση δεδομένων

Το ρολόι της Apple υποστηρίζει Bluetooth και Wi-fi σύνδεση, το οποίο θα σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τα δεδομένα του Iphone σου, αλλά δεν έχει πρόσβαση στο 4G από μόνο του. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλεις να μπεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα email σου, χρειάζεσαι ακόμα το Iphone σου.