Ιδανικά, δεν θα ήθελες να αφήσεις μόνο το σκύλο σου ποτέ. Δυστυχώς, η ζωή και η καθημερινότητα μας, δεν μας το επιτρέπουν… άρα τι κάνεις; Αφήνεις μόνο τα σκύλο, μ ένα μπολ φαγητό και νερό και ελπίζεις πως δεν θα πέσει με τα μούτρα από τη πρώτη στιγμή και μέχρι να επιστρέψεις θα πεθάνει από τη πείνα! Εκτός, και αν έχεις πάρει την αυτόματη ταΐστρα για το σκύλο σου που ακούει στο όνομα Petnet SmartFeeder!

Οκ, υπάρχουν πολλές αυτόματες ταΐστρες στην αγορά, με τις οποίες σταματάς να αγχώνεσαι για τη ποσότητα  τροφής που θα καταναλώσει ο σκύλος σου όσο λείπεις, αλλά αυτή είναι ξεχωριστή!

Οι μερίδες τροφής που σερβίρει είναι πολύ συγκεκριμένες και έχουν μελετηθεί από ερευνητές σύμφωνα με το μέγεθος και την ηλικία του σκύλου! Επίσης, μπορείς μέσω του smartphoneσου να ορίσεις εσύ πότε θα αρχίσει να δίνει την τροφή στο σκύλο σου! Παράλληλα, σου στέλνει notificationsτην ώρα που θα έπρεπε να ταΐσεις το κατοικίδιο σου και σε ενημερώνει πόση από την τροφή του έχει ήδη καταναλώσει!

Feed Your Pet from Your Phone with Pintofeed. from Pintofeed Inc on Vimeo.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με iOS, Android και Windows 8 συσκευές. Προς το παρόν ζητάει χρηματοδότηση μέσω του Indiegogo και έχει κοστολογηθεί στα 249 δολάρια.