Αν ανήκεις σε κάποια από τις 2 παραπάνω κατηγορίες και ωστόσο δεν το γνωρίζεις σε βρίσκουμε ολίγον τεχνολογικά αναλφάβητη, διότι είναι σίγουρο ότι σε ενδιαφέρει. Αν μάλιστα είσαι ενεργή στα υπόλοιπα social media είναι διπλή ντροπή σου, διότι αυτή είναι η εφαρμογή που είναι φτιαγμένη για σένα.

Ονομάζεται Styletag και ιδρύθηκε μόλις το Δεκέμβριο του 2013, αλλά έχει ήδη υιοθετηθεί από δημοφιλείς fashion bloggers σε όλο τον κόσμο. Είναι μια κοινωνική πλατφόρμα «δικτύωσης, επμέλειας και ανακάλυψης», με έμφαση αποκλειστικά στη μόδα. Είναι διαθέσιμη για Android, iOS και μέσω υπολογιστή.

Επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν μεταξύ των πιο ενημερωμένων looks και των προϊόντων και να δημιουργήσουν μια συλλογή φωτογραφιών με βάση το προσωπικό τους στυλ. Ταυτόχρονα, μπορούν και να μοιραστούν τις δικές τους εμφανίσεις και να απευθυνθούν στο παγκόσμιο κοινό της μόδας.

Οι εμπνευστές του θεωρούν ότι απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να εντοπίζει εγκαίρως τις νέες τάσεις, να εμπνέεται σε σχέση με τις ενδυματολογικές του επιλογές και να ενημερώνεται για τις επόμενες αγορές του.

Εδώ η σελίδα του και εδώ η εφαρμογή για iPhone.