Οι φαν της μουσικής έχουν κάνει 2,5 εκατομμύρια λίστες στο Spotify με τραγούδια δροσερά, ρομαντικά και Celine Dion. Έτσι το Spotify είναι σε θέση να ξέρει με ποια μουσική προτιμούν οι χρήστες του να κάνουν έρωτα.

Το τραγούδι Intro από τους indie rockers XX είναι πανταχού παρόν καθώς εμφανίζεται σε διαφημίσεις, τρέιλερ αλλά και σε άλλα βιντεάκια με χαμηλό κόστος. Σύμφωνα όμως με το Spotify κυριαρχεί και σε ένα άλλο τομέα: στο υπνοδωμάτιο.

Τα δυο λεπτά ρυθμικού instrumental το καθιστούν το τέλειο τραγούδι για την ερωτική πράξη. Είναι το πιο πιθανό τραγούδι που εμφανίζεται στις λίστες με τα top sex τραγούδια του Spotify, το οποίο φιλοξενεί περίπου 2,5 εκατομμύρια λίστες. Ναι το Spotify έχει 2,5 εκατομμύρια λίστες με τραγούδια για σεξ.

Οι άντρες έχουν δημιουργήσει αυτές τις λίστες έχοντας όμως μικρή διαφορά από τις γυναίκες, το ποσοστό είναι 56% για τους άντρες και 44% για τις γυναίκες.

Οι λίστες με τα τραγούδια της αγάπης είναι πιο συνηθισμένες (28 εκατομμύρια) και η μουσική είναι mainstream. Στο τοπ 10 φιγουράρουν οι Miley Cyrus, Beyoncé και Justin Timberlake.

 

Προς μεγάλη έκπληξη δεν κυριαρχεί η Taylor Swift σε καμία από τις παραπάνω λίστες.