Αν σου αρέσει το sexting, να μιλάς πρόστυχα στα μηνύματα και να αφήνεις υπονοούμενα με φωτογραφίες, το A Sexy Text είναι το application που ψάχνεις!

Πως λετουργεί: Δηλώνεις το φύλο σου και την σεξουαλική σου προτίμηση, και επιλέγεις αν θέλεις να στείλεις ένα ρομαντικό ή ένα πρόστυχο μήνυμα και σου δίνει λίστες για να επιλέξεις! Επιπλέον, μπορείς να διαλέξεις κάποια φωτογραφία από την μεγάλη gallery που διαθέτει η εφαρμογή ή κάποια που υπάρχει ήδη αποθηκευμένη στο κινητό σου!

Αν, λοιπόν, θέλεις να αναστατώσεις τον σύντροφό σου, χωρίς να βάλεις καθόλου φαντασία, κατέβασε το από το app store. Είπαμε σου λύνει τα χέρια και σου προσφέρει ατάκες χωρίς να κουραστείς, άρα μπορείς να δώσεις και το $1.99 που είναι η τιμή του!

Επειδή, όμως, δεν θέλουμε να αφήσουμε παραπονεμένους και τους android users, βρήκαμε μία παρόμοια εφαρμογή! Λέγεται Sexy Texts Ultimate και πρακτικά προσφέρει τα ίδια πράγματα με την προηγούμενη. Η διαφορά είναι ότι μπορείς να καταχωρήσεις και τις δικές σου ατάκες, ώστε να τις χρησιμοποιήσουν και οι υπόλοιποι χρήστες της εφαρμογής!

Η εφαρμογή διατίθεται στο playstore και είναι δωρεάν!