Μπορεί το βράδυ της Τετάρτης τα βλέμματα να μαγνητίστηκαν από την παρουσίαση του νέου iPhone αλλά περίπου την ίδια ώρα έγινε ακόμα μία μεγάλη αποκάλυψη! Η Sony παρουσίασε το πολυαναμενόμενο PlayStation 4 Pro, με 4K gaming και HDR video και κόστος 399€ αλλά και το PS4 Slim, το οποίο έχει τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά μικρότερο μέγεθος!

H Sony παρουσίασε το νέο PlayStation, το PlayStation 4 Pro, το οποίο features 4K gaming για πρώτη φορά στην ιστορία όλων των mainstream consoles. Η νέα κονσόλα, παράλληλα, επιτρέπει στους παίκτες να παρακολουθούν videos χρησιμοποιώντας high dynamic range (HDR), μία τεχνολογία από την τηλεόραση η οποία πρακτικά αυξάνει την ποιότητα των videos.

Στην παρουσίαση της Νέας Υόρκης η Sony παρουσίασε ακόμα μία version του PS4 απλά λίγο πιο λεπτή. Αυτή η κονσόλα έχει ακριβώς την ίδια τεχνολογία αλλά σε μικρότερο κουτί!

 

Το PlayStation 4 Pro φέρνει πιο γρήγορο επεξεργαστή, καλύτερα γραφικά και υποστήριξη για 4K ανάλυση. Η κυκλοφορία του θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου και θα έχει τιμή 399 δολάρια/ 399 ευρώ. Τα νέα παιχνίδια θα μπορούν να παιχτούν και στην παλιά κονσόλα.

Παράλληλα η κονσόλα θα έχει ένα terabyte hard drive

Το νέο PlayStation 4 Slim, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο από 15 Σεπτεμβρίου με τιμή στα 299 δολάρια/ 299 ευρώ. Η κύρια διαφορά από την κανονική έκδοση είναι ότι είναι πιο κομψό και λεπτό. Το πιο λεπτό PS 4 είναι κατά 30% μικρότερο, 16% ελαφρύτερο και 28% πιο power efficient, θα κοστίζει 299 ευρώ.