Για ακόμα μια φορά κυκλοφορεί ένα ψευδές μήνυμα στο WhatsApp, το οποίο σε καλεί να πληρώσεις για να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς την εφαρμογή, όμως, εσύ δεν πρέπει να το κάνεις!

Το μήνυμα που εμφανίζεται λέει ότι η συνδρομή σου έχει λήξει και προκειμένου να μπορείς να χρησιμοποιείς το WhatsApp από εδώ και πέρα, θα πρέπει ν’ ακολουθήσεις το σχετικό link.

Το WhatsApp είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και μόνο παλιότερα είχε μια μικρή συνδρομή.

Η συνδρομή δεν υπάρχει πλέον, αλλά οι άνθρωποι που δεν είναι εξοικειωμένοι με την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων ενδέχεται να μην το συνειδητοποιήσουν.

“Η συνδρομή σας έχει λήξει. Για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας αγοράστε μια συνδρομή για μόλις 0,99 λεπτά”, γράφει το μήνυμα.

Αν έχεις λάβει το μήνυμα, θα πρέπει να αντισταθείς σε οποιονδήποτε πειρασμό να το προωθήσεις σε οποιαδήποτε από τις επαφές σου – ακόμα και αν θέλεις τις συμβουλές τους – και να το διαγράψεις.

Μπορείς επίσης να αποκλείσεις τον αποστολέα, ώστε να μην μπορεί να σου στέλνει άλλα μηνύματα.

Εάν άνοιξες το link, τότε κάνει αμέσως σκανάρισμα με το Antivirus στο κινητό σου.

Διαβάστε ακόμα:

Αν λάβεις αυτό το μήνυμα στο WhatsApp, σβήστο αμέσως!