Όχι που το Tinder θα έμενε στην απέξω από όλο αυτό το παιχνίδι σεξουαλικής εξουσίας και υποταγής που ξεκίνησε από την έκδοση του βιβλίου 50 αποχρώσεις του γκρι! Φυσικά και το γνωστό app γνωριμιών έχει τη δική του εκδοχή για πιο Kinky καταστάσεις!

Το Whiplr, ή αλλιώς το Tinder για πιο Kinky καταστάσεις, είναι ένα app γνωριμιών το οποίο βασίζεται στην τοποθεσία αλλά δεν έχει καμία σύνδεση με το Facebook και δεν μοιράζεται καμία προσωπική σου πληροφορία. Η συγκεκριμένη εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείς με τους χρήστες του όλες τις kinky προτιμήσεις σου και να γνωρίσεις κόσμο που απολαμβάνει τα ίδια πράγματα με σένα.

Ο CCO του Whiplr, Daniel Sevitt,  εξηγεί πως υπήρχε η ανάγκη για μία εφαρμογή η οποία θα απευθυνόταν στην kink community και θα παρείχε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για τις περιπέτειες τους. Στόχος τους είναι να αποδείξουν πως το να είσαι kinky δεν είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το κρύβεις!

Η δωρεάν version του app (για iOS και Android) επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αναζητήσεις, να στέλνουν μηνύματα αλλά και να κάνουν κλήσεις αλλά και video chat.