Συνηθίζεις να ξεχνάς την ομπρέλα σου σε εστιατόρια ή στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου; Με αυτήν τη νέα ομπρέλα με Bluetooth που σε ειδοποιεί στο κινητό σου όταν την ξεχνάς, δεν θα τύχει να βρεθείς ξανά στην ανάγκη της χωρίς να την έχεις μαζί σου. Η ομπρέλα Davek Alert αναζητά υποστήριξη μέσα από την πλατφόρμα του Kickstarter, αν και σαν απλή ομπρέλα είναι ήδη καθιερωμένη σαν brand name.

Η μονάδα Bluetooth είναι ενσωματωμένη στη βάση της ομπρέλας και θα διαρκεί μερικά χρόνια, ανάλογα με τη χρήση. Όταν εξαντληθεί η μπαταρία, απλά την αντικαθιστάς με μια απλή μπαταρία ρολογιού. Η ομπρέλα είναι πολύ ανθεκτική με μεταλλικό σκελετό και κουμπί για να ανοιγοκλείνει. Η εταιρεία Davek υπερηφανεύεται ήδη για την ποιότητα των ομπρελών της.

Μπορείς φυσικά να προπαραγείλεις μια τέτοια ομπρέλα με 79$, αλλά αν περιμένεις την κανονική κυκλοφορία της, τότε θα πρέπει να πληρώσεις 129$. Το κόστος βέβαια σου εξασφαλίζει ότι δεν θα την ξεχάσεις ποτέ κάπου. Τις ηλιόλουστες μέρες φυσικά μπορείς να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις.