Ούτε ο Ομπάμα δε γλύτωσε από τα λεγόμενα «mean tweets», ή όπως θα λέγαμε πικάντικα σχόλια των τηλεθεατών, στο πασίγνωστο, ζωντανό talk-show του παρουσιαστή Jimmy Kimmel! Ο πρόεδρος των ΗΠΑ  σήκωσε το γάντι της πρόκλησης, και βρέθηκε στην «καυτή» καρέκλα της εκπομπής σχολιάζοντας τα τιτιβίσματα του τηλεοπτικού κοινού, που δεν είχαν μόνο πλάκα, αλλά μερικά ήταν και ιδιαίτερα καυστικά!

Η εμφάνιση του στη βραδινή Αμερικάνικη εκπομπή, ήδη έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, με εκατομμύρια στόματα να συζητούν τις απαντήσεις του Ομπάμα, αλλά και τα «ξυνισμένα» του μούτρα σε μερικά από τα πειράγματα των θεατών.

Τον στρίμωξε στη γωνία το πρώτο σχόλιο του τηλεθεατή με το να αναφέρεται στα γκρίζα μαλλιά του, που τον τελευταίο καιρό δείχνουν να γκριζάρουν ακόμη περισσότερο, ενώ δε θα έπρεπε αφού δεν φαίνεται να νοιάζεται και…τόσο πολύ για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό!

Τα ξινισμένα μούτρα του Προέδρου των ΗΠΑ, ήταν η πρώτη του αντίδραση στο σχόλιο, ενώ δε θέλησε να σχολιάσει κάτι, παρόλα αυτά η γκριμάτσα που μας έδωσε έχει γίνει πρώτο θέμα στις οθόνες πολλών χρηστών του διαδικτύου!

Τα πειράγματα δεν τελείωσαν εκεί, καθώς ένας άλλος τουιτεράς πρότεινε να πετάξουν τον Μπαράκ σε ένα γήπεδο γκολφ και να τον αφήσουν εκεί για πάντα, ενώ ένας άλλος ανέφερε πως ο τρόπος για να λάμψουν τα μάτια του Αμερικανού Προέδρου είναι τα φλας των φωτογράφων δίπλα στα αυτιά του!

Το τελευταίο «κράξιμο» είχε να κάνει με το στυλ ντυσίματος του Προέδρου και πιο συγκεκριμένα τα «άθλια» τζιν που φοράει, ενώ μέχρι και ο παρουσιαστής της εκπομπής Jimmy Kimel, βρέθηκε στο πλάνο, ντυμένος σαν ένας άλλος Οβελίξ πριν συναντήσει τους Γαλάτες, μα φυσικά για να του την…πει!