Είσαι κολλημένος με τις αμερικανικές σειρές του Netflix, όπως το House of Cards, τις υπηρεσίες του Pandora ή το ραδιόφωνο του BBC, αλλά κάθε φορά που πας να μπεις σε κάποια από τα sites που σου δίνουν πρόσβαση σε αυτές σου βγαίνει το ενοχλητικό μήνυμα ότι «είσαι αποκλεισμένος από την προβολή του περιεχομένου, λόγω περιοχής»… Τι κάνεις; Κατεβάζεις «πονηρό» extension ή add-on που δίνει πρόσβαση σε όλα αυτά!

Συγκεκριμένα, μπορείς να μπεις στο Netflix από Ελλάδα (για σειρές/ταινίες), Hulu (για σειρές), Pandora (προσωποποιημένο ραδιόφωνο) και να δεις ό,τι βίντεο υπάρχουν σε CBS, NBC, FOX, BBC iPlayer, ITV κλπ…

Τα κακά νέα είναι ότι μέχρι πρόσφατα (πριν περίπου 2 μήνες) το Mediahint, περί ου ο λόγος, ήταν δωρεάν. Πλέον απαιτεί μια μικρή πληρωμή, η οποία ανέρχεται σε 3,95$ το μήνα ή 39,5$ το χρόνο. Αρκεί να μπεις στο mediahint.com και να το κατεβάσεις για Chrome ή Firefox. Έχει και free trial 7 ημερών για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν.

Οδηγίες εγκατάστασης

Πάμε τώρα στα καλά νέα! Ναι, υπάρχουν και ακόμα καλύτερα. Προς το παρόν είναι διαθέσιμη μια ελεύθερη εκδοχή του Mediahint την οποία τη κατεβάζεις ακολουθώντας τις οδηγίες που ανέβασαν οι χρήστες του Reddit.

Το έχουν οπτικοποιήσει κιόλας. Δες το video.

Coming Soon?

Οι fans των υπηρεσιών περιμένουν πώς και πώς για το επόμενο βήμα: να υπάρξει support για Android, iPhone, PS3, Xbox και άλλες συσκευές, εκτός από Mozilla και Firefox. Όλα αυτά ελπίζουμε πριν καταργηθεί εντελώς το extension…