Μένεις στο Δήμο Μεγάρων- Νέας Περάμου; Τότε, η εφαρμογή myhometown θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου!

Η εφαρμογή βασίζεται σε ένα απλό σκεπτικό. Ο χρήστης επιλέγει την περιοχή ή το σημείο που θέλει σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Μεγάρων -Νέας Περάμου,(τα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο, την Κινέτα, το Αλεποχώρι) επιλέγει ένα εικονίδιο που αντιπροσωπεύει μια πρόταση, π.χ. Χώρους πρασίνου, αθλητικό κέντρο, ένα καταφύγιο, ή ένα σημείο επικινδυνότητας και γράφει δυο λόγια για αυτό που θέλει να γίνει ή για να διορθωθεί κάτι εκεί. Έτσι, με αυτή τη λογική οι υπεύθυνοι μπορούν να ενημερωθούν άμεσα και εύκολα.

Η κάθε πρόταση, πλέον, καταγράφεται και είναι διαθέσιμη για όλους σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, γίνεται ένα πολύ γρήγορο και άμεσο εργαλείο για όποιον θέλει να διοικήσει, ώστε να λαμβάνει σοβαρά υπόψη του, τις επιθυμίες και παρατηρήσεις των πολιτών.

Η εφαρμογή είναι δημιούργημα της ομάδας του συνδυασμού ΤΩΡΑ. Πρόθεση τους είναι η εφαρμογή να εμπλουτιστεί και με άλλες δυνατότητες όπως ο χρήστης να τραβάει μια φωτογραφία από κάποιο σημείο του Δήμου και να το στέλνει απευθείας σε μια αρμόδια υπηρεσία όπως π.χ. η υπηρεσία καθαριότητας ή η πολεοδομία κλπ.

Αν θέλεις να κατεβάσεις την εφαρμογή (ασχέτως το τι θα ψηφίσεις) μπορείς να την βρεις εδώ.