Δεν νομίζεις ότι το κακό με τις selfies, παράγινε κάπως; Κι αφού, ήρθε και στην Ελλαδίτσα μας, που είναι, όπως και να το κάνουμε, λίγο πίσω, το selfie stick, ή αλλιώς «σελφο-κόνταρο», έχουμε νέα μόδα.

Μετά τις selfie, έρχονται οι belfie

Ναι, κυρίες και κύριοι, Instagramίτες και Instagramίτισες, η μόδα επιτάσσει… belfies και belfie stick. Και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως περί τίνος πρόκειται, για να σου πέσουν και οι τελευταίες τρίχες που σου έχουν απομείνει στο κεφαλάκι σου.

Τη συγκεκριμένη τάση έκανε μόδα η Kim Kardashian, για να αναδείξει τους γλουτούς της. Μάλλον από αυτή εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί του belfiestick, το οποίο κοστίζει 80 δολάρια και είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να λυγίζει και να τραβάει φωτογραφίες από την πίσω… κίνηση σου. Μάλιστα το πρόμο της συγκεκριμένης τεχνολογικής καινοτομίας λέει ότι το Belfie Stick είναι «μια λύση για όλα τα πίσω προβλήματα σου!”  Τα ποια; (Γέλια!)

Το θέμα έχει ως εξής: παίρνεις το belfiestick, τραβάς τις belfies σου και τις ανεβάζεις στο www.belfiestick.com. Μπορείς να το πεις και μπελφο-facebook…

Τι να πει κανείς…. πάντως η μόδδα δεν μένει μόνο στις ντυμένες φωτογραφίες και αρκετοί είναι εκείνοι που δεν κολλάνε και ανεβάζουν τις δικές τους belfies και γυμνοί!