Ένα σύνηθες πρόβλημα ανάμεσα στα ζευγάρια είναι η διαφορά στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τη θερμοκρασία! Τις περισσότερες φορές, οι γυναίκες θα κρυώνουν και οι άνδρες θα ιδρώνουν, ενώ το Καλοκαίρι γίνεται “πόλεμος” για το εάν και στους πόσους βαθμούς θ’ ανάψει το air condition!

Εάν εσύ κρυώνεις και ο σύντροφός σου ζεσταίνεται, πλέον υπάρχει η ιδανική λύση που δεν είναι άλλη απ’ το έξυπνο σκέπασμα!

Το έξυπνο σκέπασμα της εταιρείας Smartduvet συνδέεται μ’ ένα αντίστοιχο app στο smartphone, μέσα απ’ το οποίο μπορείς να ορίσεις διαφορετική θερμοκρασία σε κάθε πλευρά του κρεβατιού!

Πες αντίο στις ιδρωμένες ή παγωμένες νύχτες και ίσως σώσεις τη σχέση σου με το σκέπασμα κλιματισμού, το οποίο περνάει ανάμεσα στο πάπλωμα και το κάλυμμα παπλώματος και συνδέεται μ’ ένα κουτί ελέγχου κάτω από το κρεβάτι.

Η απόλυτη τεχνολογία ύπνου προς το παρόν αναζητεί χρηματοδότηση μέσω του Indiegogo και μόλις κυκλοφορήσει αναμένεται να κοστίζει περί τα 200 δολάρια και η αλήθεια είναι μπροστά στην ταλαιπωρία χρόνων, δεν είναι κακή ιδέα αυτή η επένδυση!