Πόσες φορές πριν ανάψεις το τσιγάρο, λες θα είναι το τελευταίο πως θα πετάξεις το πακέτο και τέλος…αλλά τελικά αγοράζεις αμέσως το επόμενο πακέτο; Θες να κόψεις το κάπνισμα , αλλά ποτέ δεν κατάφερες να πάρεις αυτή την ηρωική απόφαση να το κάνεις πράξη. Το προσπερνάς και το βάζεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου συνεχώς.

Ίσως αν είχες το πιστό σου φίλο, ή τον αγαπημένο σου, να σου κρατά το χέρι εκείνη την ώρα που θα τρέμεις, που θα το ζητάς, που θα βλέπεις τους γύρω σου να καπνίζουν και να θες να τους πάρεις το τσιγάρο από το στόμα και να τρέχεις, ίσως τα είχες καταφέρει.

Ηρέμησε… φταίμε και εμείς, το κάναμε πολύ τραγικό είναι πιο απλό, θα σου πάρεις λίγο χρόνο, θα χρειαστείς φυσικά,  υπομονή και θέληση, αλλά αν έχεις και το κινητό σου σύμμαχο θα καταφέρεις τα πάντα. Χρειάζεσαι απλά ένα smartphone και μετά, με μόνο ένα κατέβασμα μιας εφαρμογής μπορείς να κάνεις το θαύμα…

Συγκεκριμένα, σου λέμε για την εφαρμογή, Ciggr Quit Smoking, που ήρθε και σου λέει: Κόψε το κάπνισμα, μπορείς!

Διατίθεται δωρεάν για android και iphone και εισάγοντας τα προσωπικά σου στοιχεία- συνήθειες, ένας ειδικά σχεδιασμένος αλγόριθμος, σου φτιάχνει ένα προσωπικό πρόγραμμα μείωσης του καπνίσματος, με τελικό σκοπό, την παντοτινή διακοπή του μέσα σε διάστημα δώδεκα μηνών.