Όσο η ελληνική κυβέρνηση πάλευε να αποτρέψει την έξοδο της χώρας από την ζώνη του ευρώ και να σβήσει τη λέξη Grexit, από το λεξιλόγιο όλων, δύο νέοι start uppers έβλεπαν να γράφεται παντού σε κάθε πρωτοσέλιδο, σε κάθε εφημερίδα, στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα, το όνομα της… εταιρείας τους!

Βεβαίως αυτό που είναι το όνειρο κάθε επιχειρηματία -το να ακούγεται παντού το brand του- για τους δύο δημιουργούς έγινε… εφιάλτης!

Διότι το Grexit, πριν γίνει αρνητικό λογοπαίγνιο των λέξεων Greece+Exit, πριν ταυτιστεί με την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, ήταν και εξακολουθεί να είναι, το όνομα μιας εφαρμογής που βοηθά να μην χάνεται κανένα από τα mail που λαμβάνουμε στο gmail μας.

grexit app

Τώρα οι δύο νέοι ιδρυτές της εταιρείας και δημιουργοί του Grexit, τραβούν τα μαλλιά τους και τρέχουν χωρίς να φτάνουν… “Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι το grexit της Ελλάδας, θα πάψει σύντομα να ακούγεται. Όμως κάναμε λάθος” λένε. “Τώρα λοιπόν σκεφτόμαστε πως σίγουρα θα αλλάξουμε όνομα. Πάμε για rebrand” τονίζουν.

Αν αναρωτιέστε τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή “Grexit” μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο.

Ό όρος “Grexit” εξακολουθεί να κάνει hit στο Google search. Θα δείτε όμως πως η εφαρμογή Grexit  δεν εμφανίζεται στις πρώτες σελίδες της αναζήτησης.

Πηγή: mashable.com