Από μικρός-η είχες πάθος με τις ιστορίες για ζόμπι και τις ταινίες που τα έδειχναν ζωντανά να περπατούν και να ψάχνουν να σκοτώσουν κόσμο για να κερδίσουν έστω λίγα λεπτά αληθινής ζωής και δύναμης. Τώρα, όμως, μεγάλωσες και ξέρεις πως τα ζόμπι υπάρχουν μόνο στα σενάρια φαντασίας και όχι στην πραγματικότητα. Αλλά εσύ μέσα σου εύχεσαι να ήσουν ακόμα παιδί και να ζούσες μαζί τους.

Ένα videogame, όμως, που έρχεται στις αγορές με το νέο έτος δηλαδή το 2015 και ονομάζεται Dead Island θα ανταμείψει εσένα που τα θες και τα περιμένεις πώς και πώς. Το trailer του νέου αυτού videogame παρουσιάστηκε στην έκθεση τεχνολογίας Electronic Entertainment Expo που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άτζελες. Το συγκεκριμένο παιχνίδι με τα ζόμπι έχει ήδη πολλούς υποστηρικτές που παρακαλούν τους δημιουργούς του να το φέρουν νωρίτερα στα ράφια των καταστημάτων. Σίγουρα μετά το video θα είσαι και εσύ ένας από αυτούς.

Η ζωή σου μέσα στο παιχνίδι θα είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα ζόμπι, εκεί που θα περπατάς ανέμελος-η στο δρόμο αυτά θα σε ακολουθούν ή ακόμα και θα κυνηγούν με σκοπό να σε σκοτώσουν και να σου πάρουν τη ζωή.

Δες το trailer του νέου videogame και περιμένουμε την άποψη σου: