Κάτι αλλάζει στα Windows 10 και θα σε εκνευρίσει!

LIKE US ON FACEBOOK

Κάτι αλλάζει στα Windows 10 και θα σε εκνευρίσει! Μπορεί τα Windows 10 να αγαπήθηκαν πολύ καθώς αντικατέστησαν τα Windows 8, τα οποία ενόχλησαν πολλούς χρήστες όταν κυκλοφόρησαν, όμως, η νέα έκδοση των Windows συνέχιζε να προκαλεί δυσφορία για έναν λόγο.

Ο λόγος για τις αναβαθμίσεις λογισμικού. Ενώ στις προηγούμενες εκδόσεις η Microsoft επέτρεπε στον κάθε χρήστη ν’ αποφασίζει ποια updates θέλει και πότε αυτά θα γίνουν, στα Windows 10 όλα άλλαξαν.

Τα updates γίνονται αυτόματα, με αποτέλεσμα πολλοί να κάνουν παράπονα για τις επανεκκινήσεις αλλά και τις επιδόσεις του υπολογιστή τους.

Ο μοναδικός τρόπος για να αποφευχθεί η εν λόγω διαδικασία ήταν ο χρήστης να δηλώσει ότι έχει περιορισμένο περιθώριο χρήσης δεδομένων.

Όμως, η Microsoft στη νέα αναβάθμιση των Windows καταργεί ακόμα κι αυτό το «κόλπο» με αποτέλεσμα όλα τα updates να γίνονται αυτόματα!

Η Microsoft προχωρά σ’ αυτή την κίνηση με την εξής λογική: Οι περισσότερες αναβαθμίσεις αφορούν επιδιορθώσεις ζητημάτων ασφαλείας στο λογισμικό, οι οποίες είναι απαραίτητες για τους χρήστες.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved