Είσαι φοιτητής και ζεις στο εξωτερικό; Έχεις πλάνα να ταξιδέψεις στο εξωτερικό; Έχεις και smartphone; Έλα που δεν έχεις, σήμερα μέχρι και η γιαγιά μου στην Άνω Μακρινού στο νομό Αιτωλοακαρνανίας έχει smartphone! Ξέρεις, όμως, ποια apps πρέπει να κατεβάσεις; Δεν ξέρεις! Γι’ αυτό κλίκαρες εδώ! Μην μακρηγορούμε, διάβασε παρακάτω την λίστα και κατέβασε τα αν φύγεις στο εξωτερικό!

  • AccuWeather και Weatherbug: Αν ταξιδεύεις συχνά από χώρα σε χώρα ή από πόλη σε πόλη τα σαββατοκύριακα, χρειάζεται να ξέρεις τι καιρό κάνει! Το app AccuWeather είναι δωρεάν τόσο για iOS όσο και για Android  όπως και το Weatherbug το οποίο το βρίσκεις για android και για iOS.
  • Vonage Mobile και Viber: Έχεις δοκιμάσει να μιλήσεις από το εξωτερικό με Ελλάδα; Ν ναι, ξέρεις ότι ο λογαριασμός άγγιξε το ταβάνι! Κατέβασε αυτές τις εφαρμογές δωρεάν και θα μπορείς να επικοινωνείς τηλεφωνικα και με μηνύματα δωρεάν όσο είσαι σε wifi!
  • Convert Any Unit Free: Μ αυτό το app μετατρέπεις μονάδες μετρήσεων και ισοτιμίες! Είσαι βρε παιδί μου στην Αγγλία και θέλεις να δεις πόσα ευρώ είναι οι 300 λίρες. Πριν αρχίσεις να ρωτάς φίλους και γνωστούς για ισοτιμίες, άνοιξε το κινητό σου, κατέβασε την εφαρμογή και θα ξέρεις σ ένα δευτερόλεπτο!
  • Highlight: Τι είναι τώρα αυτό; Λοιπόν, κατεβάζεις το Highlight και γνωρίζεις νέους ανθρώπους! Πως; Συνδέεις το app με το Facebook σου και σου δείχνει σ ένα χάρτη τους φίλους σου ή πιθανούς νέους φίλους σου που βρίσκονται! Αν, λοιπόν, σε ενδιαφέρει κατέβασε το και ξεκίνα να μιλάς σε κόσμο!
  • iTranslate: Θέλεις να πεις κάτι στα Γερμανικά και δεν θυμάσαι ποια είναι η σωστή λέξη; Αυτή η δωρεάν εφαρμογή μεταφράζει τα πάντα σε 60 διαφορετικές γλώσσες! (αν δεν σου κάνει αυτή η εφαρμογή σου έχουμε και αυτές!)
  • CouchSurfing: Ταξίδεψε φθηνά τα Σαββατοκύριακα ή στις διακοπές (όποτε και να είναι αυτές βλ. Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι) χρησιμοποιώντας αυτό το app! Το CouchSurfing φέρνει σε επαφή ανθρώπους που χρειάζονται έστω έναν καναπέ ή και ένα δωμάτιο για να κοιμηθούν το βράδυ, μ’ αυτούς που έχουν να προσφέρουν χωρίς οικονομικές απαιτήσεις! Άντε ίσως χρειαστεί να τους κεράσετε καμία μπύρα! Το app το βρίσκεις δωρεάν στο App Store και στο Google Play. (Αν θέλεις άλλα παρόμοια apps και website μπες εδώ!)
Σημείωση!

Θέλεις να δεις και να μάθεiς όλα τα must have apps; Κάνε κλικ στο e-Bomb