Είσαι φοιτητής και για να το παραδεχτούμε η φοιτητική ζωή δεν είναι αγγελικά πλασμένη. Εργασίες, να παρακολουθήσεις τα μαθήματα, να διαβάσεις για την εξεταστική αλλά και να βρεις χρόνο να βιώσεις την ηλικία σου έτσι όπως πρέπει. Για να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή σου στο διάβασμα και στις υποχρεώσεις σου ως φοιτητής πρέπει να έχει και τις κατάλληλες εφαρμογές. Εφαρμογές που κάθε φοιτητής πρέπει να έχει!

wolfram-ipop.gr

 

Wolfram Alpha: Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για τη χημεία και τα μαθηματικά. Βάζεις το οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις και εκείνο σου δείχνει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να φτάσεις στη λύση. Μπορείς να το κατεβάσεις και για IOS αλλά και για Android και κοστίζει 2,29 ευρώ.

easybob-ipop.gr

Easybib: Η εφαρμογή αυτή είναι ιδανική για εργασίες καθώς έχει στο κινητό σου μια ολόκληρη βιβλιοθήκη και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να βρεις πληροφορίες για ότι χρειάζεσαι. Σκανάροντας barcodes από βιβλία μπορείς να έχεις ότι πληροφορία θες για τα βιβλία που χρειάζεσαι. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείς να την κατεβάσεις για IOS και για Android

dragon-ipop.gr

Dragon: H εφαρμογή αυτή μπορεί να αναγνωρίσει τη φωνή και να του υπαγορεύεις κείμενα ή mails. Η εφαρμογή αυτή είναι 5 φορές πιο γρήγορη από την πληκτρολόγηση. Η εφαρμογή αυτή είναι δωρεάν και αν τη θέλεις πρέπει να έχεις IOS.

videolicious-ipop.gr

Videolicious: Αν σε έχουν κουράσει οι μονότονες παρουσιάσεις τότε πρέπει να αποκτήσεις αυτή την εφαρμογή. Η εφαρμογή αυτή συνδυάζει εικόνα, βίντεο και μουσική και με απλό τρόπο μπορείς να αναδείξεις την δουλειά σου σαν να την έχει επιμεληθεί επαγγελματίας. Μέχρι τώρα την έχουν κατεβάσει πάνω από 2.000.000 άτομα. Είναι δωρεάν και μπορείς να την βρεις εδώ.

 

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία