Κι όμως το ακούσαμε και αυτό! Τις τελευταίες μέρες ακούμε συνέχεια για τις δυνατότητες του έξυπνου ρολογιού που αναμένεται να κυκλοφορήσει η Apple και τώρα κάτι νέο ήρθε στα αυτιά μας. Μαζί, λοιπόν, με το έξυπνο ρολόι της Apple, έρχεται και η υπηρεσία που σου επιτρέπει να το νοικιάσεις.

Μπορείς να νοικιάσεις την Sport εκδοχή δίνοντας 45 δολάρια την ημέρα προκειμένου να αποφασίσεις αν θέλεις να το αγοράσεις. Διαθέσιμο είναι επίσης και το ακριβότερο μοντέλο, για το οποίο θα πρέπει να πληρώσεις 55 δολάρια την ημέρα.

Αυτή η υπηρεσία προέρχεται από τη Lumoid, μια startup εταιρεία που προσφέρει ενοίκια πριν την αγορά για να τεστάρεις συσκευές όπως οι κάμερες και άλλες φορητές συσκευές. Εάν τελικά αποφασίσεις να αγοράσεις το έξυπνο ρολόι της Apple, η Lumoid θα σου κάνει έκπτωση 20 δολάρια την ημέρα για την ενοικίαση και 30 αν αγοράσεις την εκδοχή που δοκίμασες.

Η υπηρεσία της Lumoid σου επιτρέπει να νοικιάζεις νέα προϊόντα για να τα τεστάρεις σε πραγματικές συνθήκες, προσφέροντάς σου μια πιο προσωπική εμπειρία σε σχέση με αυτή που θα είχες στα πλαίσια ενός καταστήματος. Η startup εταιρεία λέει ότι ήδη έχει δώσει χιλιάδες προϊόντα να δοκιμάσουν οι καταναλωτές. Ανακοίνωσε επίσης ότι θα εισάγει μέσα στις επόμενες ημέρες το smartwatch της Motorola, το Motorola Moto 360.

Τυπικά στην Lumoid καθορίζεις την ημερομηνία έναρξης και λήξης της ενοικίασής σου, όταν εγγράφεσαι για κάποια συσκευή. Η υπηρεσία σου επιτρέπει να παρατείνεις αν θέλεις την ενοικίαση, εάν φυσικά το προϊόν δεν είναι προγραμματισμένο να νοικιαστεί σε κάποιον άλλον.