Είναι αυτό το iPhone8; Αν ναι, η νέα προσθήκη είναι άκρως χρήσιμη!

Ακόμα μία διαρροή σχετικά με τον σχεδιασμό του iPhone8 ήρθε στη δημοσιότητα και όλοι αναρωτιόμαστε αν τα σχέδια είναι αληθινά ή ακόμα μία “τρολιά” του διαδικτύου. Σε κάθε περίπτωση τον Σεπτέμβριο, που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας συσκευής, θα μάθουμε όλη την αλήθεια!

Τα τελευταία νέα παρουσιάζουν μία φωτογραφία η οποία δέιχνει το σχέδιο της νέας συσκευής, γνωστή και ως iPhone 8 ή iPhone X.

Σύμφωνα με το MacRumors, το σχέδιο πρωτοεμφανίστηκε στην σελίδα Slashleaks και φαίνεται πως δείχνει μία εικόνα από την οθόνη του υπολογιστή ενός από τους συνεργάτες της  Apple.

Να τονίσουμε ότι κανένας δεν γνωρίζει πότε τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία ή αν είναι αυθεντική!

Το Concept. πάντως, του πως θα μοιάζει το IPhone 8 είναι μία συσκευή με μεγαλύτερη οθόνη η οποία θα πιάνει σχεδόν ολόκληρη την μπροστινή πλευρά της συσκευής. Στην πίσω πλευρά, και εδώ έρχεται το ενδιαφέρον κομμάτι, βλέπουμε μια κάθετη ευθυγράμμιση του συστήματος διπλή κάμερα, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φήμη η οποία κυκλοφορεί από τον Δεκέμβριο από την ιαπωνική ιστοσελίδα Mac Otakara.

Παράλληλα, στο σχέδιο βλέπουμε πως στην πίσω πλευρά του κινητού θα υπάρχει Touch ID, υποστηρίζοντας τις φήμες που θέλουν το iPhone8 να μην έχει home button.

To σκίτσο επίσης δείχνει πως η συσκευή έχει τις εξής διαστάσεις: 149.5mm tall και 72.5mm wide.

Τα πλαϊνά της συσκευής δεν φαίνονται διαφορετικά από αυτό που ήδη γνωρίζουμε. Βλέπουμε τα volume toggles, το mute switch, το lock button, το SIM card tray, Lightning connector και ηχεία.

Ακόμα δνε βλέπουμε να έχει επιστρέψει το headphone jack, οπότε μάλλον πρέπει να είναι τραγική απώλεια σε μόνιμο επίπεδο και θα πρέπει αν το πάρουμε απόφαση!

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το MacRumors ένα παρόμοιο σχέδιο και φωτογραφίε ςείχαν κυκλοφορήσει και πριν από 3 χρόνια και τελικά καταλήξαμε με το iPhone 6.