Το iCloud γίνεται πιο ασφαλές από ποτέ!

LIKE US ON FACEBOOK

Το iCloud γίνεται πιο ασφαλές από ποτέ, καθώς η Apple κάνει υποχρεωτικούς τους κωδικούς πρόσβασης για συγκεκριμένες εφαρμογές, oι οποίες χρειάζονται πρόσβαση στα δεδομένα του iCloud.

Η εταιρεία έκανε την ανακοίνωση μέσω email που έστειλε στους χρήστες αυτή την εβδομάδα.

Το νέο μέτρο θα τεθεί σε ισχύ στις 15 Ιουνίου και θα επηρεάσει μια σειρά προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου, οι οποίες δεν δημιουργήθηκαν από την Apple.

Όταν τεθεί σε ισχύ η νέα πολιτική, θα αποσυνδεθείς από εφαρμογές άλλου developer που χρησιμοποιείς και έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του iCloud.

Στη συνέχεια, θα σου ζητηθεί να συνδεθείς ξανά σε καθεμία εφαρμογή, δημιουργώντας νέους κωδικούς πρόσβασης.

To email της Apple γράφει συγκεκριμένα:

Από τις 15 Ιουνίου, οι κωδικοί πρόσβασης για συγκεκριμένες εφαρμογές οι οποίες έχουν πρόσβαση στα δεδομένα iCloud, όπως το Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird ή άλλες υπηρεσίες αλληλογραφίας, επαφών και ημερολογίου που δεν παρέχονται από την Apple, θα είναι απαραίτητοι

Η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα βολική. αλλά εμποδίζοντάς σε να μοιραστείς το αναγνωριστικό της Apple με τρίτες εταιρείες, θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τα προσωπικά σου δεδομένα ασφαλή.

Μπορείς να ενεργοποιήσεις τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για το iCloud απ’ την καρτέλα “Ασφάλεια” στις Ρυθμίσεις.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved