Το Pirate Bash σου επιτρέπει να γίνεις ένας πειρατής με το δικό σου πλήρωμα. Κατάκτησε όλους τους χάρτες και γίνε ο πιο δυνατός στο Server σου. Το παιχνίδι απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο και είναι διαθέσιμο στο App Store και Play Store.

Όταν ήμασταν μικροί και μας πήγαιναν οι γονείς μας στη παραλία, πιστεύω πως όλοι παίζαμε τους πειρατές με τους φίλους και τους γονείς μας. Τώρα, με ένα 3D παιχνίδι, ήρθε η ώρα να θυμηθούμε πως είναι να είσαι ένας μικρός πειρατής. Αν έχεις Eye Patch ή ένα ξύλινο πόδι τότε φόρεσε τα και πάρε έναν παπαγάλο. Πλάκα κάνουμε. Είναι λίγο ακραίο, όσο πλάκα και αν έχει.

Φτιάξε το πλήρωμά σου και φρόντισε να το εξοπλίσεις σωστά για να κερδίσεις όλες τις μάχες. Μπορείς να πάρεις μαζί σου από σκελετούς μέχρι και τους γέρους των πειρατών. Γύρισε από νησί σε νησί και πάλεψε με τους ντόπιους για να πάρεις τους θησαυρούς τους. Συνάντησε αντίπαλα πληρώματα και εξολόθρευσε τα. Φρόντισε να παίζεις όταν έχει κάποιο Event για να κερδίσεις ξεχωριστά δώρα για το παιχνίδι.

Το Pirate Bush είναι ένα Turned Based παιχνίδι και απαιτεί, σε ένα σημαντικό βαθμό, στρατηγική σκέψη. Μπορεί, όπως κάθε παιχνίδι που προτείνουμε, να είναι για όλες τις ηλικίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι μπορούν να γίνουν το ίδιο καλοί. Γι’αυτό το λόγο κατέβασε το παιχνίδι και απόδειξε τι αξίζεις σε μεγάλους και μικρούς.

https://www.youtube.com/watch?v=_TYyYyHzGpQ