Αν σου αρέσει το Skateboard,τότε πρέπει να παίξεις το Epic Skater και να γίνεις ο καλύτερος στη παρέα σου. Μια εφαρμογή, που είναι διαθέσιμη στο Play Store και στο App Store, εντελώς δωρεάν.

Μόλις μάθεις να παίζεις, τότε θα κάνεις τον Bam Margera και τον Tony Hawk να αισθάνονται μικροί μπροστά σου. Μπορεί να μην εντυπωσιάσεις τις γυναίκες με τις ικανότητες σου, αλλά δεν έχει σημασία από τη στιγμή, που εσύ νιώθεις ο καλύτερος skater. Σκέψου πως δεν χρειάζεται να αγοράσεις καν σανίδα και μπορείς να τα κάνεις όλα από το κινητό σου. Θέλει προπόνηση και πείσμα αλλά θα τα καταφέρεις. Η ώρα περνά ευχάριστα και όσοι έπαιξαν το έχουν λατρέψει.

Μάθε να κάνεις kickflip, grind και πολλές ακόμα τεχνικές του skateboard και ανέβασε τα στατιστικά σου, έτσι ώστε να έχεις καλύτερη εμπειρία στο παιχνίδι και να τα κάνεις όλα με μεγαλύτερη ευκολία. Αν νιώθεις πως είσαι ο καλύτερος στη παρέα σου, τότε ήρθε η ώρα να το αποδείξεις αφού μπορείς να παίξεις αντίπαλος και με όλους τους φίλους σου. Όσο περισσότερο παίζεις τόσο περισσότερα πράγματα μπορείς να ξεκλειδώσεις και να κάνεις καλύτερο το Gameplay σου. Γι’αυτό πιάσε τη σανίδα σου, δηλαδή το κινητό σου, κάνε ζέσταμα τα δάχτυλα σου και ετοιμάσου να σαρώσεις του δρόμους με τα jumps σου.

Παρακάτω μπορείς να δεις το Trailer του Epic Skater.