Το League Of Legends το μεγαλύτερο MOBA παιχνίδι στο κόσμο μετρώντας 27 εκ. παίχτες που παίζουν σε καθημερινή βάση και 67 εκ. το μήνα. Δίχως καμία αμφιβολία είναι ο κολοσσός των διαδικτυακών παιχνιδιών με τον περισσότερο ενεργό κόσμο στη κατηγορία του.

Πόσο κοστίζει;

Αρχικά, είναι ένα δωρεάν παιχνίδι και το μόνο που χρειάζεται την προϋπόθεση πληρωμής είναι η αλλαγή στα εξωτερικά χαρακτηριστικά των χαρακτήρων ή αλλιώς Champions. Η αλλαγή αμφίεσης (Skin) δεν επηρεάζει το παιχνίδι αλλά είναι καθαρά για λόγους προσωπικής ψυχαγωγίας (άρα δεν είναι ανάγκη για να γελάσουν τα χείλη σου να κλάψει η τσέπη σου).

Τι το κάνει ενδιαφέρον;

Κάθε παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει από είκοσι λεπτά μέχρι και μία ώρα. Όταν τελειώνει το παιχνίδι ξεκινάς πάλι από το μηδέν, σαν μια παρτίδα σκάκι. Η τεράστια γκάμα χαρακτήρων το κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό αφού όταν βαρεθείτε να παίζετε έναν συγκεκριμένο μπορείτε να αγοράσετε με χρήματα του παιχνιδιού, που έχετε κερδίσει από τις μάχες σας, έναν καινούριο Champion. Ανάλογα με το χρόνο που θα του αφιερώσετε τόσο καλύτεροι θα γίνεστε. Εάν από την άλλη δεν θέλετε να γίνετε ο ειδήμων του Game και θέλετε να παίξετε για τη πλάκα σας υπάρχουν τα Normal Game, σε αντίθεση με τα παιχνίδια κατάταξης που τα πράγματα σοβαρεύουν.

Είναι ένα παιχνίδι όπου κάνει το χρόνο να περνά ευχάριστα εάν παίξετε για την δική σας ψυχαγωγία. Το μόνο αρνητικό είναι πως, λόγω του μεγάλου αριθμού παιχτών, πολύ συχνά θα συναντήσετε τοξικούς παίχτες όπου θα κάνουν το παιχνίδι σας λίγο πιο νευρικό με όσα γράφουν στο Chat. Γι αυτό βέβαια υπάρχει και το κουμπάκι Ignore όπου μπορείτε να μπλοκάρετε κάποιον από το Chat σας.

Το λόγια όμως είναι περιττά και η εμπειρία του παιχνιδιού δεν έρχεται μέσα από τα άρθρα αλλά από το Gameplay. Γι’ αυτό αντί να συνεχίζετε να διαβάζετε μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να το παίξετε.