Ονομάζεται Germinator, δηλαδή κάτι μεταξύ Terminator (εξολοθρευτής) και germ (μικρόβιο). Ουσιαστικά είναι ένα προστατευτικό μπουφάν που σε θωρακίζει απέναντι στα μικρόβια όσο βρίσκεσαι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ειδικά αυτή την εποχή, όλο και σε κάποιο παιδάκι θα τρέχει η μύτη και όλο και κάποιος κύριος θα φτερνίζεται ή θα βήχει κοντά σου. Ξέρεις ότι αυτές είναι οι βασικές αιτίες μετάδοσης μικροβίων.

Το Germinator σχεδιάστηκε από την εταιρεία gravitytank και σας βοηθά να κρατήσετε μακριά όλα τα αερομεταφερόμενα μικρόβια. Το ειδικό μπουφάν προσφέρει μια πληθώρα από χρήσιμες λειτουργίες για να σε κρατήσει υγιή, συμπεριλαμβανομένης μιας αντιμικροβιακής επένδυσης για να χρησιμεύσει ως ασπίδα ενάντια στα μικρόβια. Υπάρχουν επίσης αντιμικροβιακές χειροπέδες για να σφίγγεις τους πόλους των μετρό ή τους ιμάντες, χωρίς να ακουμπάς τα χέρια σου και να κινδυνεύεις ακόμα περισσότερο.

Άλλες χρήσιμες λειτουργίες περιλαμβάνουν έναν ψηλό γιακά με αφαιρούμενη και πλενόμενη αντιμικροβιακή επένδυση που μπορεί να προστατεύσει το στόμα και τη μύτη σου από το βήχα, το φτέρνισμα και τις περίεργες μυρωδιές. Το Germinator προσφέρει επίσης μια αποσπώμενη κουκούλα για εκείνες τις βροχερές ή κρύες μέρες. Αναπνέει από πλαϊνά σχισίματα που θα κρατήσουν μακριά τον ιδρώτα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προ-παραγγείλουν ανδρικά μπουφάν έναντι 223,20 δολαρίων.