Οι γάτες είναι αδιάφορες από τη φύση τους. Το έχεις διαπιστώσει, έχει καταγραφεί ακόμα και σε επιστημονικές μελέτες.

Έχουν πάντα αυτό το χαρακτηριστικό βλέμμα απάθειας και αδιαφορίας, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω τους. Παράλληλα, βέβαια, τρυπώνουν παντού και τσουπ! εμφανίζονται εκεί που δεν τις περιμένεις. Έτσι συμβαίνει και σε… σκηνές ακατάλληλες στις οποίες κανονικά δεν έχουν θέση. Και εντάξει, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες (;;) να τραβούν ερασιτεχνικό πορνό βίντεο ή να γυρίζουν τσόντα στο σπίτι τους και να περάσει σε άσχετη φάση μια γάτα… Αλλά ότι κάποιος κάθεται και τις εντοπίζει σε κάθε ταινία ακατάλληλου περιεχομένου στην οποία μπορεί να εμφανίζονται πώς σου φαίνεται;

Τις εντοπίσαμε στο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για παιδιά tumblr Indifferent cats in amateur porn, που περιέχει εικόνες 100% αντιπροσωπευτικές του ονόματός του. Για να καταλάβεις εμείς επιλέξαμε τις πιο soft του tumblr… Ξεκίνησε το Μάιο του 2012 και φυσικά έχει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Πάντα με γατάκια (και ελάχιστα περίεργα σκυλάκια) που εμφανίζονται απρόσκλητα σε σκηνές ακατάλληλες για ανηλίκους… Από χιουμοριστικά gifάκια και διάσημα έργα τέχνης που συνδυάζουν γυμνό και γάτες μέχρι πιο hardcore φωτογραφίες.

Δεν είμαστε σίγουροι αν το κουραστικό αυτό έργο της ανεύρεσης κάθε γάτας που έκανε guest στη βιομηχανία πορνό το ανέλαβε κάποιος για να δημιουργήσει χμμ.. ερωτική διάθεση στους επισκέπτες του, για πλάκα ή επειδή έχει κόλλημα με τις γάτες, αλλά το καταγράφουμε ως ένα από τα κουφά του Ίντερνετ.

Photos: indifferent-cats-in-amateur-porn.tumblr.com