Υπάρχουν μερικά βασικά ζητήματα που εμποδίζουν την wearable τεχνολογία από το να γίνουν πραγματική επιτυχία με τους καταναλωτές να την λατρέψουν – ένα από τα οποία είναι πως τα smartwatches και τα fitness trackers είναι έως και αντιαισθητικά! Το Withings Activité ελπίζει να το αλλάξει αυτό με το νέο fitness tracker το οποίο είναι ένα μεταμφιεσμένο και ελκυστικό SmartWatch.

Όπως και οι περισσότερες συσκευές του είδους της, η Withings Activité μετράει τα βήματα που έχεις κάνει αλλά και πόσα μέτρα έχεις κολυμπήσει καθώς είναι αδιάβροχο, τις θερμίδες που έχεις κάψει αλλά και τις συνήθειες του ύπνου. Μειονέκτημα; Συνδέεται μόνο με συσκευές iOS. Πρακτικά αυτή η συσκευή αντικαθιστά τις εφαρμογές που παρακολουθούν τον ύπνο σου και ξέρουν πότε πρέπει να σε ξυπνήσουν!

Η συσκευή μοιάζει με ένα κομψό, καθαρό, αναλογικό SmartWatch και έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με όλες τις άλλες παρόμοιες συσκευές! Βεβαίως, η τιμή του είναι αρκετά τσουχτερή καθώς η αρχική τιμή του θα είναι $390 όταν θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, η οποία είναι περίπου τρεις φορές η τιμή ενός μέσου tracker φυσικής κατάστασης.