Το Facebook σου δίνει περισσότερη δικαιοδοσία με νέα εργαλεία τα οποία δίνει στους χρήστες τον έλεγχο του News Feed τους.

Η αλλαγή είναι στα πλαίσια μίας προσπάθειας να δώσουν στους χρήστες τον έλεγχο στο μυστήριο αλγόριθμο του News Feed τους με το να μπορούν να ελέγξουν τι τους εμφανίζεται και με τι συχνότητα στην κεντρική τους σελίδα!

Η προσθήκη εμφανίστηκε ήδη στην πλειοψηφία των χρηστών ως ένα καινούριο tab το οποίο γράφει Manage News Feed, και στο οποίο μπορείς να βρεις ποιους φίλους, ποια pages και groups παρακολούθησες περισσότερο την περασμένη βδομάδα. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους για το συγκεκριμένο αλγόριθμο, το  feed είναι βασισμένο στην αλληλεπίδραση με όσους είσαι συνδεδεμένος στο facebook. Δηλαδή διαφοροποιείται ανάλογα με τα post, τα likes και τα comments.

To συγκεκριμένο update δίνει ωστόσο στους χρήστες επιλογή να βλέπουν ναι μεν κάποια πράγματα κάποιων χρηστών αλλά όχι τόσα πολλά. Μέχρι σήμερα είχαμε την επιλογή να πατήσουμε είτε “unfollow” είτε “I don’t want to see this,” ώστε να μην βλέπουμε δημοσιεύσεις συγκεκριμένων χρηστών. Τώρα έχουμε και την επιλογή “See Less”.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία