Γιατί να γράφεις ενώ μπορούν να τα γράφουν για σένα; Και όχι, δεν εννοούμε πως έφτασες στο επίπεδο που θα έχεις την προσωπική σου γραμματέα, αλλά το ότι τo Facebook μετατρέπει τα ηχητικά μηνύματα σε γραπτά!

Ένα νέο feature του Facebook Messenger app θα μετατρέπει αυτόματα τα ηχητικά μηνύματα που στέλνεις σε γραπτά μηνύματα! Αυτό τουλάχιστον δήλωσε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος του Facebook, David Marcus.

Προς το παρόν το Facebook Messenger επιτρέπει στους χρήστες του να στέλνουν ηχητικά μηνύματα πατώντας απλώς το μικρόφωνο στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Ο παραλήπτης πατάει το play και ακούει το μήνυμα.  Σκέψου πόσες φορές σου έχουν στείλει κάποιο ηχητικό μήνυμα το οποίο δεν μπορείς να ακούσεις γιατί είσαι σε δημόσιο χώρο και δεν έχεις μαζί τα ακουστικά σου αλλά σε τρώει η περιέργεια τα σου λένε… τώρα καταλαβαίνεις πόσο καλή είναι αυτή η προσθήκη!

Με το νέο update, το οποίο προς το παρόν είναι διαθέσιμο για μικρό αριθμό χρηστών, θα μπορούν οι παραλήπτες να πατάνε την επιλογή “auto-create” και το ηχητικό θα μετατρέπεται σε κείμενο. Τώρα, αν αυτή η επιλογή θα λειτουργεί σωστά και δεν θα γράφει ότι του φανεί του Λωλοστεφανί είναι άλλο θέμα!