Σου αρέσουν και εσένα τα videogames; Αντί να βγαίνεις για καφέδες, προτιμάς να μαζεύεις τους κολλητούς και να παίζετε ατέλειωτες ώρες, μπροστά στην οθόνη; Με τον τρόμο πώς τα πας; Αν τον αγαπάς, σίγουρα θα λατρέψεις και το Evil Within.

Το νέο, λοιπόν, αυτό παιχνίδι που είναι η νέα δημουργία της εταιρίας Bathesda, φαίνεται ότι θα κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά και θα κυκλοφορεί συγκεκριμένα για PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox αλλά και για PC.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των δημιουργών του, θα είναι διαθέσιμο προς πώληση για το ενδιαφερόμενο κοινό τον Οκτώβριο και όχι τον Αύγουστο, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα σε φέρει σε επαφή με το κακό και συγκεκριμένα με τον ίδιο το διάβολο και δεν συστήνεται για μικρές ηλικίες, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση για να το αγοράσεις, είναι να έχεις συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας σου.

Μπορούμε βέβαια να πάρουμε μία μικρή ιδέα για το νέο αυτό παιχνίδι και από το trailer που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και μας δείχνει τις αντιδράσεις των παιχτών που το δοκιμάζουν, αλλά και τον πραγματικό τρόμο που υπάρχει στο βλέμμα τους.

Το The Evil Within αναμένεται να εθίσει πολλούς νέους και να τους καθηλώσει μπροστά στην οθόνη, για να το παίξεις όμως και εσύ θα πρέπει να ανήκεις στους τολμηρούς, καθώς περιέχει πολλές σκηνές που σοκάρουν.

 

Συμβουλή !

Αν είσαι φοβητσιάρης-α καλό θα ήταν να μην μπεις καν στη διαδικασία να δεις το παρακάτω βίντεο.