Εμπρός προς τα πίσω –που έλεγε και ο Πώποτας- τουλάχιστον με το iPhone και αυτό το gadget, το iFusion.

Τι είναι το iFusion; Πρακτικά πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σταθμό σύνδεσης επικοινωνιών για το iPhone της Apple. Συνδυάζοντας τις δυνατότητες του κορυφαίου σε πωλήσεις κινητού τηλεφώνου και την κλασική τηλεφωνική συσκευή που όλο κάποια στιγμή στη ζωή μας –στο παρελθόν- έχουμε χρησιμοποιήσει!

Το iFusion χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth και μετατρέπει το κινητό σου σε σταθερή συσκευή που σου δίνει τη δυνατότητα της ανοικτής ομιλίας, της καταγραφής της συνομιλίας και τη ρύθμιση της έντασης του ακουστικού. Βγαίνει σε δύο χρώματα –άσπρο και μαύρο όπως έβγαινε κάποτε το iphone –τώρα μπλέξαμε τα μπούτια μας με τις 50 αποχρώσεις του γκρι, του χρυσού και του μπορδοροδοκόκκινυ χωρίς να υπολογίζουμε το ψεύτικο iphone 5c που βγαίνει σε όλες τις φλούο αποχρώσεις του ουράνιου τόξου!

Τώρα γιατί να το θέλεις αυτό το gadget; Δεν ξέρουμε να σου δώσουμε απάντηση, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως αν το θέλεις πρέπει να πληρώσεις $169 και να έχεις iPhone 3G, 3GS and 4 –τα καινούρια αποκλείστηκαν. Είπαμε εμπρός προς τα πίσω!