Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη ευκαιρία, για να εξασκήσεις τις ξένες γλώσσες που μιλάς, ειδικά αν είσαι άντρας και θες να κάνεις νέες γνωριμίες, αλλά ακόμα και γυναίκα  να είσαι, γιατί όχι; Μπορεί να μην πρόλαβες το χειμώνα που πέρασε να κάνεις εντατικά, αλλά μην στεναχωριέσαι , δεν έχασες την ευκαιρία σου, να μιλήσεις με τουρίστες, αφού έχεις smartphone και ειδικότερα εφαρμογές για smartphone.

Υπάρχουν εφαρμογές για το κινητό σου οι οποίες μπορεί να μην σου μεταφράζουν αυτόματα κείμενα αλλά αν τις συνδυάσεις με την εφαρμογή για το καμάκι που σου είπαμε τις προάλλες, θα είσαι σε θέση όχι μόνο να βρεις τον τέλειο-α, τουρίστα-ια να ερωτευτείς το καλοκαίρι, αλλά θα μπορείς να κάνεις μαθήματα και στους φίλους σου, για πετύχουν, το ίδιο.

Οι εφαρμογές για smartphone που σου διδάσκουν ξένες γλώσσες, είναι οι παρακάτω και σου τις παρουσιάζουμε:

 

Courses123- Language Learning:

Σου προσφέρει τη δυνατότητα, να διδαχθείς 5 διαφορετικές γλώσσες που είναι οι εξής: Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Ιταλικά, ενώ περιλαμβάνει και εικονογραφημένα μαθήματα, διαλόγους, λεξιλόγιο κ.α. Διατίθεται δωρεάν στο Google Play και υποστηρίζεται από Android κινητά.

Tourist language learn & speak:

Μια εφαρμογή ειδική για τουρίστες, μεταφράζει για εσένα φράσεις και προτάσεις από τη μητρική σου γλώσσα, σε όποια άλλη επιθυμείς. Διατίθεται, για andoid αλλά και για iphone κινητά και μπορείς να την κατεβάσεις από το Google Play και διατίθεται δωρεάν.

Babbel – learn languages
:

Πρόκειται για μία μεταφραστική εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να μεταφράσεις αυτό που θες να πεις, 13 φορές και κάθε φορά να το κάνεις σε άλλη γλώσσα, διατίθεται για android αλλά και για iphone κινητά και την κατεβάζεις από το Google Play και το App Store αντίστοιχα. Ένω και στις δύο περιπτώσεις, είναι δωρεάν.