Είσαι κολλημένος στην κίνηση; Μπορείς να ξέρεις πόσο θα κρατήσει αυτό αν έχεις την τελευταία έκδοση για iOS του application πλοήγησης Waze.

Η καινούρια έκδοση του Waze για iPhone, iPad και iPod touch χρήστες εμφανίζει μια νέα μπάρα κυκλοφορίας.

Σχεδιασμένο για να παρακολουθεί την πρόοδό σου καθώς κινείσαι αργά κατά μήκος, η μπάρα μπορεί να σου δώσει μια οπτική αίσθηση του πόσο θα πάρει μέχρι να ξεφύγεις από όλη αυτή την κίνηση.

Αγορασμένη από τη Google το 2013, η εφαρμογή Waze έχει κερδίσει φανατικούς θαυμαστές. Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν το app μπορούν να μοιραστούν τις κυκλοφοριακές συνθήκες, τους οδικούς κινδύνους και άλλα εμπόδια με άλλους χρήστες σε πραγματικό χρόνο.

Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά το Waze δυνητικά πιο αποτελεσματικό και χρήσιμο από ό, τι πρότυπα apps πλοήγησης ή βασικά GPS. Οι χάρτες της Google, ενσωματώνουν ορισμένες από τις κοινοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο από το Waze, για να ενισχύσουν τις δικές τους δεξιότητες πλοήγησης.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις φωνητικές εντολές για να μάθεις ποια διαδρομή ακολουθεί το Waze.

Η έκδοση για iOS του Waze έχει πλέον καταφέρει να συμβαδίσει με την έκδοση του Android, η οποία πρόσθεσε τη γραμμή της κυκλοφορίας και άλλα νέα χαρακτηριστικά τον περασμένο μήνα.