Φανταζόσουν ποτέ ότι ο κύριος που κάθεται δίπλα σου στο λεωφορείο και χαζεύει στο smartphone μπορεί να βλέπει τσόντες; Περίπου οι μισοί χρήστες ενός από τα πιο δημοφιλή sites με σεξουαλικό περιεχόμενο, του Pornhub, το επισκέπτονται από το κινητό τους. Μιλάμε για περίπου 19 εκατ. χρήστες, δεν είναι αμελητέα τα νούμερα! 19 εκατ. άνθρωποι με συρρικνωμένο εγκέφαλο; Κάτι τέτοιο!

Μάλιστα, οι χρήστες των iPhones φαίνεται ότι είναι πιο φανατικοί του είδους, που δεν χάνουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν από το κινητό τους. Το iPad της Apple είναι επίσης πολύ δημοφιλές για τέτοιου είδους θεάματα, με το 73% των χρηστών του να μπαίνει από Safari.

Η μάχη των browsers

Βέβαια, ακόμα ο παραδοσιακός υπολογιστής δεν έχει χάσει τα πρωτεία, αφού το 51% των χρηστών δείχνει σταθερά την προτίμησή του. Όσο για τους αγαπημένους browsers των τσοντόβιων, ο Chrome φαίνεται να υπερισχύει με 45% και ακολουθεί ο Internet Explorer με 23%. Οι τελευταίοι είναι αυτοί που περνούν κατά μέσο όρο περισσότερο χρόνο στο site. 10 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. Περίπου 3 λεπτά περισσότερο από τη χρονική διάρκεια του ιδανικού σεξ, δηλαδή. Με παρτενέρ εννοούμε, όχι μόνος/η σου.

To Top3 αναζητήσεων ανά browser

Chrome: mom, massage, teen

Safari: massage, milf, teen

Internet Explorer: japanese, mom, massage

Fun fact!

O Internet Explorer παίρνει τα πρωτεία στις κουφές αναζητήσεις. Μεταξύ του Top10 είναι: cartoon, french και smoking!

Photos: pornhub.com, gizmodo.com