Με την τεχνολογία όλα είναι δυνατά! Ακόμα και να βάφεις τα νύχια σου χωρίς βερνίκι. Πώς θα γίνει αυτό; Σκέψου ότι τα νύχια του μέλλοντος μπορεί να είναι ακόμα και μίνι οθόνες με δυνατότητες προβολής απίστευτων παραστάσεων που σήμερα απαιτούν μανικιουρίστα ή ταλέντο στο μανικιούρ.

Το project Βloom your nails κέρδισε το διεθνή διαγωνισμό Make it wearable που διοργάνωσε η εταιρεία Intel για υπολογιστές που μπορούμε να φορέσουμε!

Προς το παρόν, βέβαια, το φιλόδοξο project έχει αναπτυχθεί μόνο στο επίπεδο του σχεδιασμού από μια μαθήτρια από την Ταιβάν, αλλά η επιστημονική κοινότητα θεωρεί ρεαλιστικό το σενάριο να είναι σύντομα πραγματικότητα.

«Μικρό-οθόνες που τοποθετούνται πάνω στα νύχια έχουν ένα ασύρματο τσιπάκι, το οποίο μπορεί να εμφανίσει άμεσα κάθε σχέδιο ή εικόνα. Συγχρονίζοντας την εφαρμογή με τα νύχια σου, μπορείς να επιλέξεις σχέδιο και να τα διακοσμήσεις με ό,τι φανταστείς», αναφέρει η δημιουργός.

Τα νύχια λειτουργούν με μπαταρία αρκετή για μια μέρα. Τη νύχτα αφαιρούνται και τοποθετούνται σε ένα ειδικό stand για να φορτίσουν! Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν σχέδια μεταξύ αυτών που έχουν δημιουργήσει επαγγελματίες ή να σχεδιάσουν τα δικά τους. Στη συνέχεια, θα μπορούν να τα ανεβάσουν, ακόμα και να τα πουλήσουν σε ενδιαφερόμενους!

http://youtu.be/Pw0fLtcO40Y