Πριν από λίγες μέρες «απόλαυσες» τον παγκόσμιο σάλο που έγινε με το iphone6 που ενώ κοστίζει περίπου ένα ολόκληρο μισθό, λυγίζει. Έτσι, αποφασίσαμε να σου παρουσιάσουμε το wearable smartphone που λυγίζει επειδή το θέλει και όχι επειδή έτυχε.

Το συγκεκριμένο smartphοne δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην αγορά αλλά μπορείς να το δεις στο Indiegogo και στο Kickstarter και φυσικά να το χρηματοδοτήσεις αν και εσύ το επιθυμείς.

Το wearable smartphone το οποίο είναι απολύτως εύκαμπτο μπορεί να φορεθεί ακόμα και στο χέρι σου και να σε συντροφέψει παντού! Θα διαθέτει οθόνη TFT 6 ιντσών, έναν multi-core επεξεργαστή, 2GB μνήμης RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, 4 κάμερες και λειτουργικού Android. Οι δημιουργοί του έχουν τονίσει πώς θα είναι αδιάχρονο. Οι ενδιαφερόμενοι για να το αποκτήσουν δεν έχουν παρά να βοηθήσουν στην εκστρατεία που θέλει να φθάσει το ποσό των 300.000 δολαρίων. Η οποία πρέπει να σου πούμε ότι πηγαίνει ήδη πολύ καλά και τη βλέπουμε σε λίγες μέρες όχι να φτάνει αλλά και να ξεπερνά τις προσδοκίες των κατασκευαστών του.

Δες και εσύ το video παρουσίασης του wearable smartphone  και περιμένουμε να μας πεις τα σχόλια σου:

Προσοχή!

Δεν ξέρεις τι είναι το Kickstarter; Ντροπή σου και ξανά ντροπή σου! Δες επιτέλους την εκπομπή μας e-bomb για να μάθεις!